Смятам, че до края на месеца ще се намери решение

...
 Смятам, че до края на месеца ще се намери решение
Коментари Харесай

Али Ахмети: До края на юни ще намерим решение на спора с България -

  " Смятам, че до края на месеца ще се откри решение на разногласието с България и ще има завършек в интерес на мира, стабилността и бъдещето, аз не съм от лагера на песимистите ", заяви на конференция нощес ръководителят на най-голямата албанска партия в Народното събрание на Република Северна Македония - Демократичния съюз за интеграция (ДСИ), която е съдружен сътрудник на СДСМ, Али Ахмети.

" Трябва да демонстрираме храброст за положителното на страната ни. И за нас, и за България е значимо този въпрос да има позитивен завършек ", сподели той, представен от македонски медии.

Ахмети твърди, че ДСИ в държанието си, а и той в връзката си с съдружните си сътрудници, се води от това, че " в този момент е моментът и в този момент би трябвало да бъде открито решение ", тъй като съгласно него и за България е добре проблемите да бъдат решени.

По думите му френският президент Еманюел Макрон улеснява процеса по намиране на решение.

" Вярвам в бъдещето и по тази причина имам вяра и в това, че до края на юни ще бъде открито решение, тъй като има и сериозна ангажираност на нашите другари и съдружници. Вярвам в тяхната увереност и в желанието на Макрон Балканите да бъдат по-сигурно, по-безопасно, по-спокойно място, тъй като е задоволително, в случай че оставим вакуум или отворени и нерешени въпроси или пък протакаме решаването на проблемите, да припламне някоя искра тук ", сподели Ахмети.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР